Cerere oferta de pret

...

Pareri clienti

blockauoteAm fost foarte multumit de colaborarea cu cabinetul de avocat Furtuna Mihaela si sper ca in viitor sa colaboram in aceeasi maniera.” Ifandopol Oresti

S.C. D.C.I. PROMETHEUS S.R.L.

 • Infiintari

  Infiintarea unei societati reprezinta primul pas pentru a da startul afacerii dorite.

 • Sediu social

  In situatia in care nu aveti un sediu social pentru societatea dumneavoastra, va putem ajuta sa il stabiliti in Bucuresti sau Ilfov pentru o perioada de 1 an sau 6 luni.

 • Modificari

  Orice modificare a societatii sau asociatiei dumneavoastra presupune schimbarea documentelor si inregistrarea mentiunii la Registrul Comertului sau Judecatoria competenta. Va putem ajuta sa va modificati societatea in numai 4 zile la cele mai bune preturi.

 • Abonamente

  In cazul in care aveti o societate ce suporta inregistrarea de mentiuni dese la Oficiul Registrului Comertului puteti opta pentru un abonament lunar in functie de necesitatile firmei. Consultati pagina de abonamente.

Pareri clienti

blockauote

Am apelat la serviciile Dnei avocat Furtuna pentru infiintarea unei societati comerciale. Totul a decurs repede, fara batai de cap, firma a fost gata in 2 zile din momentul depunerii actelor. Servicii profi, raport pret calitate bun. Recomand.
PixelRage SRL www.pixelrage.ro

 

blockauote
Am fost foarte multumit de colaborarea cu cabinetul de avocat Furtuna Mihaela si sper ca in viitor sa colaboram in aceeasi maniera.” Ifandopol Oresti

S.C. D.C.I. PROMETHEUS S.R.L.


blockauoteSunt multumit de serviciile oferite si recomand pe Doamna avocat Furtuna Mihaela. Apreciez faptul ca in colaborarea noastra a pus accent pe sinceritate, astfel sunt sigur tot timpul ca sfatul juridic primit va fi tot timpul cel corect."

P.F.A. Marcu Dumitru Bian


blockauoteAm ales să colaborez cu D-na Furtună Mihaela datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de întocmire a documentelor. Totodată, prin profesionalism mi-a oferit suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările mele legate de serviciile de înființare de firmă. În concluzie, recomand cabinetul de avocatură “Furtună Mihaela”, ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie sau persoană fizică, cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil față de competitorii săi."


Ionelia Petcu – Agri News Network