Cerere oferta de pret

...

Pareri clienti

blockauoteAm fost foarte multumit de colaborarea cu cabinetul de avocat Furtuna Mihaela si sper ca in viitor sa colaboram in aceeasi maniera.” Ifandopol Oresti

S.C. D.C.I. PROMETHEUS S.R.L.

 • Infiintari

  Infiintarea unei societati reprezinta primul pas pentru a da startul afacerii dorite.

 • Sediu social

  In situatia in care nu aveti un sediu social pentru societatea dumneavoastra, va putem ajuta sa il stabiliti in Bucuresti sau Ilfov pentru o perioada de 1 an sau 6 luni.

 • Modificari

  Orice modificare a societatii sau asociatiei dumneavoastra presupune schimbarea documentelor si inregistrarea mentiunii la Registrul Comertului sau Judecatoria competenta. Va putem ajuta sa va modificati societatea in numai 4 zile la cele mai bune preturi.

 • Abonamente

  In cazul in care aveti o societate ce suporta inregistrarea de mentiuni dese la Oficiul Registrului Comertului puteti opta pentru un abonament lunar in functie de necesitatile firmei. Consultati pagina de abonamente.

Pareri clienti

Am ales să colaborez cu D-na Furtună Mihaela datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de întocmire a documentelor. Totodată, prin profesionalism mi-a oferit suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările mele legate de serviciile de înființare de firmă. În concluzie, recomand cabinetul de avocatură “Furtună Mihaela”, ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie sau persoană fizică, cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil față de competitorii săi.

Ionelia Petcu – Agri News Network


Am apelat la serviciile Dnei avocat Furtuna pentru infiintarea unei societati comerciale. Totul a decurs repede, fara batai de cap, firma a fost gata in 2 zile din momentul depunerii actelor. Servicii profi, raport pret calitate bun. Recomand.
PixelRage SRL www.pixelrage.ro

 

Cu ajutorul doamnei Av. Furtuna Mihaela, am reușit sa înființez cu ușurintă un SRL . Rapiditate și promptitudine . Recomand!
Team Myt Construct S.R.L.

 

Avocat Mihaela Furtuna- profesionalism, onestitate, calitate, confidențialitate si nu în ultimul rand prietenie!

GPLGAS AM S.R.L.

 

Am fost foarte multumit de colaborarea cu cabinetul de avocat Furtuna Mihaela si sper ca in viitor sa colaboram in aceeasi maniera. Ifandopol Oresti S.C. D.C.I. PROMETHEUS S.R.L.

 

Multumesc din suflet pentru profesionalism ,rabdare si pentru o comunicare mai mult decat excelenta! Recomand cu incredere un avocat eficient,care rezolva rapid si cu usurinta orice problema!

LUXHAIRBYH S.R.L.

 

Orientat catre client, rapid și practic. 

KOC TEXTIL FORTE S.R.L.

 

Mi-a plăcut foarte mult să colaborez cu dvs. Prevăd o colaborare fructuoasă în ambele părți.

SPEAKCODE S.R.L.

Am fost foarte multumiti de colaborarea cu dna. Furtuna pentru infiintarea societatii.

ONEMORETHING S.R.L.