INFIINTARI-FIRME-RAPID
Your Cart

Customer reviews

Company changes
Any change of your company requires also changing the documents and registration at the Trade Registry. We can help you change your society in only 4 days at the best prices.
Registration
Setting up a company is the first step to start your business. Our attorneys will provide you advice to make the best choices about your future company.
Company changes
Any change of your company requires also changing the documents and registration at the Trade Registry. We can help you change your society in only 4 days at the best prices.
Subscriptions
If you have a company that supports recording frequent mentions in the Trade Register, you can choose from our monthly subscriptions based on company needs.

.


CUSTOMER REVIEWS


Am ales să colaborez cu D-na Furtună Mihaela datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de întocmire a documentelor. Totodată, prin profesionalism mi-a oferit suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările mele legate de serviciile de înființare de firmă. În concluzie, recomand cabinetul de avocatură “Furtună Mihaela”, ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie sau persoană fizică, cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil față de competitorii săi.
Ionelia Petcu – Agri News Network


Am apelat la serviciile Dnei avocat Furtuna pentru infiintarea unei societati comerciale. Totul a decurs repede, fara batai de cap, firma a fost gata in 2 zile din momentul depunerii actelor. Servicii profi, raport pret calitate bun. Recomand.
PixelRage SRL www.pixelrage.ro


Cu ajutorul doamnei Av. Furtuna Mihaela, am reușit sa înființez cu ușurintă un SRL . Rapiditate și promptitudine . Recomand!
Team Myt Construct S.R.L.


Avocat Mihaela Furtuna- profesionalism, onestitate, calitate, confidențialitate si nu în ultimul rand prietenie!
GPLGAS AM S.R.L.


Am fost foarte multumit de colaborarea cu cabinetul de avocat Furtuna Mihaela si sper ca in viitor sa colaboram in aceeasi maniera. Ifandopol Oresti

S.C. D.C.I. PROMETHEUS S.R.L.


Multumesc din suflet pentru profesionalism ,rabdare si pentru o comunicare mai mult decat excelenta! Recomand cu incredere un avocat eficient,care rezolva rapid si cu usurinta orice problema!
LUXHAIRBYH S.R.L.


Orientat catre client, rapid și practic.
KOC TEXTIL FORTE S.R.L.


Mi-a plăcut foarte mult să colaborez cu dvs. Prevăd o colaborare fructuoasă în ambele părți.
SPEAKCODE S.R.L.


Am fost foarte multumiti de colaborarea cu dna. Furtuna pentru infiintarea societatii.
ONEMORETHING S.R.L.

.